četrtek, 26. februar 2009

We love felt :)

Jeee, Janja se je zbudila :) In že spet sem tu. Sicer pa zadnje čase nimam kaj veliko časa, sploh za ustvarjanje ne (niti motivacije ne, če povem po pravici). Po novem letu sem si vzela malo pavze ... po drugi strani pa imam nekoga tukaj, ki se je od novega leta dalje čisto zagrel za ročna dela ... še posebej za filc :)

Nekega dne je Becky prišla domov iz šole in izjavila, da je v "crafty mood" in da bi rada nekaj ustvarila. Seveda ni pozabila na mojo obljubo, da jo bom naučila delat objemčke oz. filcaste figurice. Innn, odločitev je padla, naj bo "felt day"!

Na razpolago nisva imeli kaj dosti materiala, v bistvu moje ostanke filca, ki sem ga uporabila za novoletna darila. Vsekakor, za prvi poskus čisto zadosti. Pa sva risali in rezali in primerjali in šivali in polnili in ... TADAAA! Nastala je super duper figurica iz filca, ki je že nekaj časa pri novi lastnici (podarjena je bila za rojstni dan).

Navdušenje in ponos sta zrastla čisto do zvezd (ki bi morale biti tam nekje za oblaki ... že nekaj časa se sprašujem, če so še vedno tam, ker jih nisem videla že ceeeeelo večnost), zato sva se lotili že nove figure. Nastal je "smiling face" (ki ga žal nisem slikala).

V tem času je nastala še čisto mičkena zvezdica, na kateri je prišita črka B, ki visi v Beckyjini sobi. Moje zaloge filca gredo počasi h koncu in Becky je že skoraj obupala nad mamo, ki je obljubila, da bo filc nabavila (in ga do sedaj še ni). No, ker bo gospodična v soboto izvedela rezultate sprejemnih izpitov, ki jih je imela v januarju, sem se odločila, da ji poklinim darilce :) ki ji bo, vsaj mislim, zelo všeč :D Slika pa tukaj --->
Darilo jo bo čakalo v soboto zjutraj in odpre ga lahko samo po rezultatih (jej sem žleht).

Za enkrat je ustvarjanja konec. Sedaj pa se grem "učit", naslednji teden me čaka prvi izpit :o

Želim vam obilo ustvarjalnih uric :D
Janja.

3 komentarji:

Suzy pravi ...

Pa kakšne izpite delaš ti tam daleč?

Si kupila filc tudi zase, ali računaš, da ti ga bo Becky posodila? :)

Barbi pravi ...

A ti hodiš na tečaj angleščine, da imaš izpite? Povej malo več. :)

In ta filc je res odlična ideja. Becky bo gotovo navdušena nad presenečenjem! :)

Barbi pravi ...

Moram še nekaj dodat ... ta tvoj filc je tudi mene prepričal in sem ga kupila. :) Se bom tudi jaz lotila česa podobnega. :)

Hvala za idejo!