torek, 19. maj 2009

Virus!!!

Ze nakaj casa se nic ne javljam pa ste se morda sprasevali, kako to ... odgovor pa je na zalost nic lep :( Virus me je napadel oz. napadel je moj racunalnik in sem ze vec kot teden tni brez njega. Trenutno cepim na druzinskem, katerega seveda lahko uporabljam, vendar je precej zaseden. V glavnem, ugotovila sem, da so racunalniske storitve v Angliji 3x drazje kot doma, zato bo pc pocakaj, da se vrnem v Slovenijo. Zaradi tega bo trpel moj blog, hujse kot to pa je, da bo tudi moja diploma cakala :s No ja, nekaj bom poskusila vseeno naredit vendar ne bo to to.

Danes bom bolj kratka, ob 1h imam izpit - bralno razumevanje, ki me caka :) 

Uzivajte v skoraj poletju. Pri nas je spet ohladilo in zgleda, da me nekaj spet lovi! Upam, da grem skozi brez hujsih komplikacij, 1 virus je dovolj za sedaj! Drugega res ne rabim.

Janja.

2 komentarja:

Barbi pravi ...

Ojej ... upam, da si nisem tudi jaz navlekla kakšnega virusa ... menda sem nek napačen mail odprla. Zaenkrat še ne kaže, da bi bilo kaj narobe.

Upam, da ti vseeno uspe narediti kaj diplome, da bo šel izpit uspešno mimo in da bo vreme bolj poletno. Mene danes, na zadnji dan, preseneča sonček s 17°C. Morda vam ga pa pošljem v Anglijo. :)

Še zadnjič lep pozdravček iz sosednjega otoka!

Tulpika pravi ...

Ajej, virusi sux :(( Upam, da ti mogoce uspe kako rabljeno masinco kje staknit, pa da vseeno ostanes na zvezi in delovno diplomsko. Vso sreco in vroc predpoletni pozdrav iz Ljubljane, kjer je zdaj ze skoraj nujna klima. Ampak ravno se pripravlja na hudo nevihto, loputa vse, kar ni pribito ali zaprto :)
LP, Tulpika