petek, 27. februar 2009

Janja hodi v šolo :)

Očitno nisem mič napisala o temu, ups ... ušlo je :P

Preden sem prišla v Anglijo sem se odločila, da se vpišem na tečaj angleščine za odrasle. Tečaj se imenuje ESOL. V razredu nas je ene 10-15, vsakič je drugačno število, nekateri so odšli, nekateri prišli na novo. Naša skupina vsebuje študente L1 in L2 (level1 and level2). Jaz spadam v L2 - ha ha ha, sploh ne vem, kako sem lahko v tej skupini ampak ok, tako se je učiteljica odločila :)

Med tečajem imamo 3 izpite, in sicer: listening and speaking (naslednji teden, se že tresem!!!), reading in writing. Za vsak opravljen del dobš diplomo oz. certifikat, če pa opraviš vse dobiš še dodatno potrdilo.

Tečaj mi je kar všeč predvsem zato, ker mi vzame 2x po 2 ure in pol (ponedeljek in sreda). Če nebi imela šole 2x na teden ne vem kaj bi, umrla bi od dolgčasa najverjetneje :) Spoznala sem kar nekaj punc (in Roberta, edini moški predstavinik v razredu, hkrati moj par pri izpitu naslednji teden :D), s katerimi se dobimo na kavi ali gremo kam na izlet skupaj. Kar se socializacije tiče je tečaj idealna stvar in mislim, da glavni razlog, zakaj ga obiskujem :)

Za konec še ena slikca. Ker sem že večkrat omenjala Molly ... naj vam še pokažem to "beštjo" :D
He he he njena idealna pozicija, v tem sta si z mojo Taro povsem enaki :D A mojo mišeko sem pokazala? Hmm ... nisem sigurna zato ...
Moj cukerček!!! Komaj čakam, da jo spet vidim ...

To bi bilo za 1x vse, grem stvari na kup dat, za vikend me čaka izletek. Pa nič ne razkrijem, kam grem :P
Lep tekaški pozdrav,
Janja.

PS: že 3-4 tedne tečem, juheeej :D

1 komentar:

Barbi pravi ...

Aaaa, tak tečaj obiskuješ. Ko takole pišeš, mislim, da mi je skoraj malo žal, da tudi jaz ne grem na kak tečaj, da vsaj dvakrat na teden pobegnem iz hiše. :) No, ampak je vseeno dobra naveza z ostalimi Au-Pair v mestu, tako da mi ni prehudo.

Aja, držim pesti za izpit naslednji teden!

In tek ... evo, še eno skupno stvar imava. :) Jaz tudi tečem 3-4 tedne. :)

Uživaj na izletu čez vikend in se zavedaj, da smo tu eni, ki čakamo na tvojo fotoreportažo. :P