četrtek, 7. maj 2009

Sanje so bogastvo revežev

Tako nekako, vsi sanjamo, naj bo z zaprtimi ali odprtimi očmi. Lahko so lepe ali grde, razburljive ali pomirjujoče, zanimive ali dolgočasne ... Tudi jaz sanjam, zadnje čase kar veliko z odprtimi očmi :) Razlog? Mah, verjetno je tako obdobje, ko ne vem kaj bi sama s seboj. V Angliji mi je lušno in uživam, po drugi strani pa bi rada šla čim prej domov. Odkar sem odkrila čare potovanja in raziskovanja novih krajev bi najraje vzela nahrbtnik in odrinila nekam v svet. Toliko je krajev, kamor bi z veseljem nos pomolila :P Spet na drugi strani bi čim prej rada diplomo spisala in diplomirala že enkrat, si poiskala službo (ha, to je spet poglavje zase, kdo te pa zaposli ko nisi več študent?) in začela "normalno" - običajno življenje.

Ja, sanje so bile, so in bojo, če se bojo uresničile je pa vprašanje. Zakaj o tem pišem? :) Preprosto. Nekaj časa nazaj sem izdelala mini darilce za posebno osebo. Po barvi se takoj ugotovi, komu je bilo namenjeno :P Čestitka je samo nosilec darilca, lovilec sanj je pa darilce :) Upam, da je živo in zdravo prišlo do lastnice, nič še nisem slišala od nje :s In upam, da je lovilček preživel, ker gre za prototip in je kompletno moje čaranje, tudi krog iz žice :)

Do naslednjič veliko prijetnih sanj želim,
Janja.

6 komentarjev:

Ninsi pravi ...

lušno darilce:)))

glede sanj...sva na istem in te čist razumem:)

Suzy pravi ...

Kak luškan lovilček :)

Barbi pravi ...

Lovilček je super, tvoje sanje pa razumem - verjetno bolj kot kdorkoli drug. :)

Moj čas kot Au-Pair se izteka. Najraje bi za zadnje dni kar zapustila hišo in naredila še en 10-dnevni izlet naokoli. :) Pa ne samo po Irskem, še marsikam drugam bi šla. Ampak je treba diplomirat, kot praviš (a delaš kaj na tem?) in nazaj v "normalno" življenje ... adijo, študentska leta. :(

Tulpika pravi ...

Tvoje darilce je superca, gotovo je za koga, ki ima rad pomarance ;)
Sanje pa - naj se ti jih uresnici cim vec! Zmeraj nekaj stanejo, ampak vecinoma so vredne svoje cene :)))
LP, Tulpika

ana pravi ...

lepo darilce

glede zaposlitve: si že kdaj razmišljala da bi odprla s.p? s tem imaš določene stroške (predvsem na začetku), potrebo je malo garati, ampak če pa imaš dobro idejo in zadeva zalaufa, imaš vso svobodo za raziskovati svet ;)

*~*~*janja*~*~* pravi ...

:))) Se mi je kar zdelo, da nisem edina s takimi sanjami :D Sej bo, punce! Če ne prej ... pa slej! ;)

Ana, kar se pa tiče s.p. ja imaš čisto prav! Najlepše je biti sam svoj šef :) Bo treba kej v tej smeri razmisliti, če ne bo nič drugače :)