četrtek, 16. april 2009

Kar tako

Celo dopoldne sem se mozgala, kakšen naslov naj dam tejle objavi ... kot vidite, nisem prišla do nobene pametne ideje :) Velika noč je mimo, Passover tudi, od danes naprej spet normalna hrana juhu :D No in sedaj tudi vem zakaj se gre pri tem prazniku: Mojzesova rešitev sužnjev iz Egipta (ko se je Rdeče morje odprlo) - zelo sintetično he he. Kljub temu, da moja družina ne praznuje Velike noči, sem otrokom vseeno kupila jajček in jim ga nastavila v šalčke. Žalostno, da je jajček še vedno v kuhinji, čaka na konec praznikov danes zvečer :s Tukaj so jajčki:
Preden pozabim: letalsko karto za domov imam. Iz Anglije odpotujem 9.7. zvečer, kdaj bom v Sloveniji pa še sama ne vem, verjetno že 10.7. :) Vseeno, končno sem se odločila in sedaj je kar je, poti nazaj ni :P

Včeraj sem bila malo pridna in sem ustvarjala. Nastala je še ena voščilnica ... kar tako :) Priložila sem jo darilcu, ki je danes odšlo na pošto. Najlepše je, da se prejemniku nite ne sanja o njem :D Sličica voščilnice (je bolj boga in še postrani! Groza ...):
Uporabila sem papir in šeleshamer iz domače zaloge, revije, razcepke, rdeče črnilo, obojestranski in 3D lepilni trak ter kotno štanco. To pa je vse ... ah in še črn flomaster seveda :)

Sedaj pa grem nadaljevati moj projekt ... ki ga nisem še končala, joj ... zdej pa imam vse, kar potrebujem, končno! :)

Njammy pozdrav,
Janja.

3 komentarji:

Suzy pravi ...

Lepa čestitka, čeprav je slikana postrani.

Ninsi pravi ...

wiii, IF...skoraj že pozabljena tehnika..pa tako lepa:))

Suzy pravi ...

Jaz sem pa nekaj dobila :)))) Čudovita je, hvala.

Swapek pa čaka pri meni, da mi poveš kaj z njim. Sliko boš vidla na albumu. Poslikam še okoli in okoli? :)