sobota, 13. december 2008

Prazniki so pred nami!

In za nami, če sem bolj točna. Miklavž je že mimo, božič in novo leto pa se prideta. Tudi letos sem za adventni čas pripravila venček, ki ni ravno pravi venček. Lahko rečem, da je kup zelenja na srebrnem krožniku :D Ampak zgeda pa kot ta pravi.

Ko že omenjam praznike ... Prejšnji teden sem ravno nekaj delala v zgornjem nadstropju v hiši, ko me Becky kliče, naj pridem takoj dol. In ker seveda nisem odletela po stopnicah kot blisk v sekundi, je bila ona že pri meni, s kartonasto škatlo v rokah. Ali kdo ugane, kaj je bilo v škatli? Hmm ... še malo počakam ... no, v škatli je bila novoletna jelka! :) Sedaj imam novoletno jelko v sobi, ki čaka da jo okrasim. Seveda to je čista atrakcija za otroke, prva novoletna jelka v hiši. No, prejšnji petek smo se lotili izdelovanja okraskov za na jelko, včeraj smo jih nekaj pobarvali, sedaj moramo dokončati z barvanjem in jih obesiti. Pa bo! ;) Potem pa pokažem, kaj je nastalo.

Lep pozdravček iz deževne Anglije, dežuje od včeraj zvečer in še se ni ustavilo ... hmm ... očitno, nas hoče odplaknit! :D
Janja.

2 komentarja:

Barbi pravi ...

Prav simpatičen je tale venček. ;)

Glede vremena je pa tudi pri nas isto ... dež, dež, dež.

Želim ti prijeten december!

Suzy pravi ...

Jaz pa ti bom gušte delala. Pri nas danes sije tak lep sonček :))) Vale in Valter zunaj obrezujeta fige, vse cunje so se na sončku že posušile, mačke se sončijo pred panoramsko... hahaha a sem kej žleht??? :)))

Imaš lep venček, pa uživaj v krašenju smrekce!!