sobota, 28. marec 2009

E pur si muove!

Res se premika, se ne hecam! Moja diploma namreč. V tem tednu sem se res prijela v roke in začela z diplomo. Joj, kako je težko za fax karkoli narediti, uff ... Ampak moram, ni kaj.

Načrt je bil takšen: v Angliji napisat teorijo in izvedeti praktični del. No prav, pa sem začela s teorijo ... mmm ... hmmm ... Nekaj literature res imam s seboj vendar ne zadosti. Eh, teorijo lahko napišem doma, a ne?! :) No pa sem s praktičnim delom začela. Kaj zajema praktični del? USTVARJANJE juhu!!! :D Odločila sem se, da bom diplomo pisala pri tehniki - Tehničnem pouku. Za temo pa sem si izbrala ... ... ... ... ... trrrrrrrrrrrrrr ... ... ... ... ... tadaaaaaa, voščilnice! :)

Ok, načrt je tak: narediti čim več voščilnic (vse, če se bo le dalo, izjema so tiste, ki jih bom delala doma zaradi materiala), poslikati postopek - to delam sproti, napisati navodila in ... skratka, vse kar sodi k praktičnemu delu. Konkreten, ne preveč zakompliciran in uresničljiv načrt. Jej, nekaj se premika! :D

Naj vam zaupam, da sem do sedaj izdelala in poslikala že 3 voščilnice! :) Bravo Janja, super si!!! Se morem sama pohvaliti, za motivacijo he he ;)

Šibam ta tretjo voščilnico poslikat, ker se mrači in bo nemogoče narediti normalno sliko.
Ustvrajalni pozdravček iz Anglije,
Janja.

2 komentarja:

Suzy pravi ...

A izdelovanje voščilnic bo tvoja diplomska naloga? Tukaj bi res rabla smeškota. Unega s široko odprtimi usti :)))

*~*~*janja*~*~* pravi ...

He he ja :D V bistvu gre za Projektno učno delo v šoli v povezavi s tehniškimi dnevi :) Za praktični del pa sem si izbrala voščilnice :) Diplomska naloga prava zame, važno je, da se ustvarja, juhej :DDD